Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dmg - dlaczego zadaję tak mało?

luuki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wczoraj zaczalem grac w lol'a

i mam takie pytanie

wiekszosc graczy zadaje duze dmg a ja bardzo male na mapce jak zabije 1 kolesia to jest juz dobrze ale przewaznie nikogo nie zabijam nawet jak jest 2 na 1 z naszej strony...

jak to poprawic? przewaznie gram ryze oraz teemo

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Kupuj recomendet item jesli nie znasz builda nie rushuj nie stoj z przodu tymi postaciami badz bardziej z tylu uciekaj jesli masz malo hp

Opublikowano

Na początku graj sobie tryb '' Razem przeciw SI''. Jeśli dopiero zacząłeś gre to granie PvP jest nienormalne :D Pograj trochę na SI, potrenuj dobijanie minionów oraz poszukaj sobie buildu pod postać którą grasz(mobafire.com - tu znajdziesz wszystko do danej postaci w jednyym topicu, jakie kupować przedmioty, jak rozdawać skille itp)

Opublikowano

mobafire ssie i to na całości ... każdy doświadczony gracz Ci to powie. Wpierw możesz sobie obejrzeć spotlighty championów i wybrać kilka tych które twoim zdaniem będą ci pasowały i graj sobie nimi na botach czyli SI najpierw beginer pozniej 2 poziom a jeżeli jeszcze masz problemy i chcesz potrenować np last hit na minionach to utwórz sobie custom game z botami. Te boty tam to są totalne debile nie masz co się obawiać ,że zajdzie Ci jakiś od tylu (gank). Przykładowo pierwszy item jaki kupuje master Yi to doran ring ...

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Zadajesz tak mało bo pewnie nie masz kasy na itemy bo nie last hitujesz minionów . I kupuj rzeczy recomended bo pewnie ty kupujesz itemy pod AD na maga to masz mały dmg ;/

Opublikowano

musisz kupować dobre itemki dla twojej postaci i tyle ;).

rób dobrego builda i wtedy będzie git.

DMG jest też sprawą dodania run i pnkt. specjalizacji.

Opublikowano

Oni mają większy dmg, bo pewnie mają lepsze itemy no i runy.

Taaak napewno mają runy na 1lvl teraz to dojechałeś po całości ...

@top

Wejdz na solomid.net wpisz "build nazwa postaci"i skladaj takie itemy jak tam są pokazane .

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

symulator jestes az takim debilem ? nie zawsze ci do teamu dobierze kolesia z 1 lvl -.- a szczegolnie po samouczkach itp masz prawie 3 ja mialem 3 i gralem z kolesiami co mieli po 8 i 9 lvl'e -.-

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

poszukaj buildow na mobafire albo na clgaming , ludzie mowia ze buildy na mobafire sa slabe bo ich nie umieja szukac >.> wybierasz zakladke builds & guides i wybierasz top rated guides. kazdy doswiadczony gracz sugeruje sie takimi itemami wiec nie wiem co nersus20 pier*oli. wiekszosc buildow na mobafire sa idealnie opisane tzn dlaczego to i to kupowac , jak gankowac , zabijac itp. jezeli bedziesz sugerowal sie takimi buildami , na pewno nie bedziesz mial slabego dmg no chyba ze grasz tankem :D

Opublikowano

symulator jestes az takim debilem ? nie zawsze ci do teamu dobierze kolesia z 1 lvl -.- a szczegolnie po samouczkach itp masz prawie 3 ja mialem 3 i gralem z kolesiami co mieli po 8 i 9 lvl'e -.-

Runy kupuje sie od 20, np.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...